Hejsan och välkommen till min bakblogg
Tårtmakartösen!! :)
Bakning
har alltid varit en passion för mig, och en stor del av mitt liv. Men det var
först på vintern 2011, när jag skulle göra tårtor till min sons dop, som
jag fick upp ögonen för tårtdekorering och cupcakes för första gången. Jag googlade runt på nätet
bland alla fantastiska bakbloggar, och blev fast i tårtdekoreringens underbara
värld.
Denna
blogg har jag tänkt ha som min elektroniska receptbok, var jag kommer att samla
alla mina favorit recept, och bilder på mina tårtor och bakverk.
Jag är
helt usel på att komma ihåg att fota en tårta innan den är borta, så nu blir
det en utmaning för mig att komma ihåg kameran innan tårtan är uppäten. Utan
foton så blir det ju inga inlägg till bloggen heller. :)
E-mail: tartmakartosen@gmail.com
Lite personlig info:
Namn: Diana
Ålder: 30
Bor: i
Ekenäs, som är en liten stad i södra Finland. Här bor jag tillsammans med min man och våra
två små barn och hund, i ett egnahemshus lite utanför
centrum.
På vardagen: jobbar jag i en matbutik, och började också studera (vuxenutbildning) nu på hösten 2015. Drömmer om att få jobba med tårtor och försörja mig på det, men som sagt så är
det tillsvidare bara en dröm :)
När jag är ledig: Umgås med familj och vänner, står i köket och pysslar på med lite ett och annat. Bakar, lagar mat, grejar på gården.
Våren 2005 fick jag veta att jag har celiaki, och måste resten av livet äta glutenfritt. Ingen trevlig nyhet precis. I början var jag väldigt skeptisk till alla glutenfria produkter, och tyckte att inget smakade "som det ska smaka". Idag bakar jag det mesta som jag gör, glutenfritt, och tycker inte att man känner nån skillnad på "vanliga" bakverk och glutenfria bakverk. Är nuförtiden mera obekväm med vetemjöl, än glutenfri mjölmix. :)
När jag är ledig: Umgås med familj och vänner, står i köket och pysslar på med lite ett och annat. Bakar, lagar mat, grejar på gården.
Våren 2005 fick jag veta att jag har celiaki, och måste resten av livet äta glutenfritt. Ingen trevlig nyhet precis. I början var jag väldigt skeptisk till alla glutenfria produkter, och tyckte att inget smakade "som det ska smaka". Idag bakar jag det mesta som jag gör, glutenfritt, och tycker inte att man känner nån skillnad på "vanliga" bakverk och glutenfria bakverk. Är nuförtiden mera obekväm med vetemjöl, än glutenfri mjölmix. :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar