foton

foton

Mera Om migHejsan och välkommen till min bakblogg Tårtmakartösen!! :)

Bakning har alltid varit en passion för mig, och en stor del av mitt liv. Men det var först på vintern 2011, när jag skulle göra tårtor till min sons dop, som jag fick upp ögonen för tårtdekorering och cupcakes för första gången. Jag googlade runt på nätet bland alla fantastiska bakbloggar, och blev fast i tårtdekoreringens underbara värld.
Denna blogg har jag tänkt ha som min elektroniska receptbok, var jag kommer att samla alla mina favorit recept, och bilder på mina tårtor och bakverk.
Jag är helt usel på att komma ihåg att fota en tårta innan den är borta, så nu blir det en utmaning för mig att komma ihåg kameran innan tårtan är uppäten. Utan foton så blir det ju inga inlägg till bloggen heller. :)
E-mail: tartmakartosen@gmail.com

Lite personlig info:
Namn: Diana
Ålder: 30
Bor: i Ekenäs, som är en liten stad i södra Finland. Här bor jag tillsammans med min man och våra två små barn och hund, i ett egnahemshus lite utanför centrum.
På vardagen: jobbar jag i en matbutik, och började också studera (vuxenutbildning) nu på hösten 2015. Drömmer om att få jobba med tårtor och försörja mig på det, men som sagt så är det tillsvidare bara en dröm :)
När jag är ledig: Umgås med familj och vänner, står i köket och pysslar på med lite ett och annat. Bakar, lagar mat, grejar på gården.


Våren 2005 fick jag veta att jag har celiaki, och måste resten av livet äta glutenfritt. Ingen trevlig nyhet precis. I början var jag väldigt skeptisk till alla glutenfria produkter, och tyckte att inget smakade "som det ska smaka". Idag bakar jag det mesta som jag gör, glutenfritt, och tycker inte att man känner nån skillnad på "vanliga" bakverk och glutenfria bakverk. Är nuförtiden mera obekväm med vetemjöl, än glutenfri mjölmix. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar