foton

foton

tisdag 11 februari 2014

Hatar motgångar...

..men alltid lär man sig något av dom. :) Efter helgens eskapader med 3 misslyckade tårtbotten på raken, och ett stooort frågetecken hängandes i luften, VAD GICK FEL? VARFÖR? VARFÖR?, så har jag nu samlat nya krafter med min finaste julklapp :

Lomelinos tårtor 

Förstod ingenting. Mina tårtbottnar blir ALLTID bra. Vad hände? Tyckte ju att jag gjorde som jag brukar. Tydligen inte..Men efter att ha missbrukat herrens namn både 1 och 2 gånger, slängt mina misslyckade tårtbotten i soporna och rört ihop nya botten, så tror jag att jag kom på det! Jag lämnade bort vaniljsockret, som jag hade blandat i mjölet. Och efter det blev mina tårtbotten helt enkelt suveräna igen! :) Höga och fina blev dom, alla fem. :) JIppiii! :)
Vaniljsockret skall man nog förstås vispa med ägg och socker, och inte sätta det i mjölet. :) :)
Lycklig igen. :)
Och ni som inte har läst/bläddrat igenom Linda Lomelinos bok: Lomelinos tårtor, så har missat en hel del kan jag lova! Jag fullkomligt älskar den boken! (Skall nog så småningom få hit ett inlägg med en tårta som är bakad från boken, har jag tänkt)
För att inte tala om alla härliga bilder i den boken! Bara bilderna, får snålvattnet att rinna längs med mungipan. :) Hennes chokladbottnar ( och då lovar jag att det finns många olika) verkar vara helt suveräna! 
Nu blir det morgonmål i detta hus, men istället för dagstidning, så blir det några sidor i boken igen :)
God fortsättning på dagen allihop!
Kommer mera tårtinlägg på fredag! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar